Monday, November 27, 2006

Kandalama Hotel

D. 16. og 17. November blev det årlige afdelingsmøde for afdeling "Syd Vest Asien" holdt på Kandalama Hotel tæt på Dambulla.

På vejen til hotellet måtte vi holde en ufrivillig pause, da bussen punkterede. Der er ca. 120 km og det tager 4-5 timer.

Resten af dagen (den smule der var tilbage) gik med et afdelingsmøde og så gik vi forholdsvis tidligt i seng for at være klar til morgendagens trabadser - det viste sig at være en særdeles god idé!!

Kl. 6 den følgende morgen havde vi booket en ballon, som skulle flyve 2 ture med alle der havde lyst. Jeg kom med på 2. turen, som skulle vise sig at blive en smule anderledes end 1. turen....

Det startede som planlagt med at bytte 1. og 2. holdet ud midt på en rismark.

Turen var meget flot, men på et tidspunkt bliver det faktisk en smule kedeligt at hænge oppe mellem skyerne - så efter en time begyndte vi at undre os en smule over at vores "Skipper" ikke styrede os til et sted vi kunne lande. Men efter at han fortalte os at han slet ingen indflydelse har på hvilken retning ballonen flyver, og iøvrigt har ledt efter en plads at lande i en halv time, begyndte vi gerne at ville ned og have fast grund under fødderne!!!

Vores kære Skipper beroligede os og forsikrede os om at der nok skulle være et passende ladingssted over den næste bjergkæde..... Det var der bare ikke... Det eneste vi så efter bjergene var jungle, jungle og atter jungle og så en ny bjergkæde. Vi passerede også denne bjergkæde, og lige som vi var kommet over, fortalte vores Skipper os den sørgelige nyhed: At der ikke var mere gas tilbage, og at vi ville blive nødt at lave en nødlanding oven på trætoppene !!!

Det var jo ikke lige det vi gerne ville høre, men nødlandingen gik faktisk ok. Først "lander" kurven ovenpå trætoppen, og derefter kiler den sig simpelthen igennem grenene efterhånden som den begynder at veje mere efterhånden som gassen siver ud af ballonen. Tilsidst stod kurven på bunden af skoven, og vi kunne begynde at koncentrere os om det næste; at finde en eller anden for for civilisation.

Det viste sig at være stort set umuligt at gå rundt i junglen pga den meget tætte bevoksning, men vi fandt efter en halv time en lille flod, som vi fulgte i bedste B.S.-stil indtil vi 3 timer senere kom til en lille hytte, hvor vi forstyrrede en gammel bedstemor midt i hendes årlige bad ved brønden... Efter utallige fakter og billyde fik vi overbevist hende om at vi ledte efter en vej, og hun hjalp os igennem labyrinten af gangsystemer, som endeligt ledte ud efter til en vej.

Da vi kom ud til vejen gik vi hen til den nærmeste butik og købte alt drikkeligt. Herefter lejede vi en lille lastbil som kunne køre os tilbage til hotellet... en 2 timers køretur. Det fik ejeren af lastbilen så også forhandlet sig en månedsløn for - en glimrende forretningsmand må man sige.

Så alt i alt en fantastisk ballontur, og det bedste af det hele; den ekstra flyvetid, vandreturen samt køreturen kostede ikke engang ekstra....

Amaya Lake

I weekenden d. 11. og 12. November drog alle ansatte på vores kontor i Colombo sammen med familierne til Amaya Lake, som ligger ved Kandalama søen tæt på Dambulla.

Mange af Jer kan sikkert genkende nogle stykker på billedet...