Tuesday, January 16, 2007

Nuwara Eliya

I weekenden var vi i Nuwara Eliya for at købe skitøj til den forestående skitur i Norge. I området omkring Nuwara Eliya ligger en del fabrikker som laver vintertøj, lokale handlende køber dette tøj direkte fra fabrikken, og sælger det fra Nuwara Eliya meget billigt.
Hver gang jeg kører i bjergene, bliver jeg overrasket over hvor utroligt flot det er, her er Inoka og Mahesh (vores tro chauffør)

Vi fik heldigvis også tid til at gå en tur på Horton Plains, som er en højslette i 2300 meters højde - her minder landskabet mere om Scotland end om Sri Lanka.

Friday, January 12, 2007

Indien

Efter nytåret var jeg 5 dage i Indien for at tale med potentielle samarbejdspartnere og leverandører. Jeg så overhovedet ikke andet end lufthavne, fly, hoteltaxier, hoteller og mødelokaler - præcis som det plejer at være.


Dette billede er fra forrige gang jeg var der. Bare fordi man bor i et af Mumbais fattige kvarterer, kan man jo godt få sin daglige barbering af sin private barber.

Nytår på stranden

Vi fejrede nytår på stranden i Unawatuna, som ligger 120 km syd for Colombo. Vi havde ikke kamera med i år, men nedenstående billede er fra samme sted sidste år, hvor vi havde besøg af min dejlige lillesøster og hendes veninde.