Wednesday, May 23, 2007

Haputale

I weekenden var vi en tur i Haputale. Vi var nogle stykker, som havde lejet en bungalow i en te-plantage.

Vi tog en 15 km gå tur op igennem teplantager og skyerne...

... Endelig nåede vi vores mål: Lipton Seat, som skulle have den bedste udsigt i Sri Lanka... Men da vi var midt i en stor sky, fandt vi aldrig ud af det.

De 2 små

Vores 2 hunde har begge fået et fænomen, som de her på Sri Lanka kalder "pseudo graviditet" eller i hvert fald noget i den retning. Det går ud på at de begge "tror" de er gravide eller at de har fået en hvalp. Dette har medført at de har mælk, og at de samler deres plasticdyr og andre legesager sammen og behandler dem som om de var deres hvalp.

Det er meget pudsigt at de begge har det på samme tid, men de skulle åbenbart kunne "fremprovokere" visse følelser hos hinanden. De har ligeledes også menstruation på samme tid... hmmm....

Inokas brors bryllup

Den 14. maj blev Inokas bror gift - dette skete på Mt. Lavinia Hotel.

Inokas søstre samt brud og brudgom
De 3 søstre

Oversvømmelse

I starten af maj var jeg en lille tur i Danmark i anledning af min farmors 85 års fødselsdag.

Den 9. maj kørte 3 generationer af Jacobsen-klanen (min farmor, far og jeg)Vestkysten af Nordjylland tynd, og besøgte mange hyggelige steder bl.a. Mårup Kirke, som er ved at styrte i havet.

Desværre var der i Colombo et forfærdeligt vejr, eftersom monsunen lige er startet, og vores grund og hus blev oversvømmet.

Friday, May 18, 2007

Maldiverne - April

Sidst i april var jeg et lille smut på Maldiverne, som så ofte, men denne gang nåede jeg ned på den sydligste atoll og helt op på den nordligste og hjem igen til Sri Lanka på 2 dage - det er god planlægning - og ikke helt nemt med de meget uregelmæssige og upålidelige indenrigsruter på Maldiverne.
Fuld fart på mellem lufthavnen og vores byggeplads.

I havneområdet, som vi skal restaurere, leger de lokale børn en ikke helt ufarlig leg på en kran - som IKKE er vores!!

Den lækreste lufthavns Lounge jeg nogensinde har været i - med direkte strandadgang... selvfølgelig - Hanimadhoo Domestic Airport.

Danmark - Februar

I februar var vi i Danmark en tur. I løbet af de 3 uger vi var af sted, nåede vi at være sneet inde i 3 hyggelige dage i Gilleleje, være et smut i Odense, Karlskrona (Sverige), Tyskland og sågar Vejen. Derudover var vi på en forlænget weekend i Norge for at stå på ski.


Wednesday, May 16, 2007

Yala - Marts

I marts var vi en tur i Yala National Park, som ligger i den syd østlige del af landet. Det er altid meget flot, og specielt denne gang så vi rigtig mange forskellige dyr - bjørne, leoparder osv - det er dog ikke alle vi fik gode billeder af.
En elefant, som har forvildet sig ud i en sø.

Verdens grimmeste fugl.

Verdens flotteste fugl.


Verdens mindste fugl.
Verdens mest langbenede fugl.

En elefant, som kom MEGET tæt på - lidt for tæt...



Hikkaduwa - Februar

Nu er det ved at være meget lang tid siden denne side er blevet opdateret, men bedre sent end aldrig...

I februar var vi en tur i Hikkaduwa, som er en strand ca. 100 km syd for Colombo, sammen med vores gode venner (og mine kollegaer) Jannie og Stig.